Årets sista grundkurs uppe för anmälan! (Slutsåld)

SLUTSÅLD

Måndagen den 5:e december startar årets sista grundkurs på CrossFit Backaplan. Vi kan konsten att väva ihop glädje med effektiv träning som ger resultat. För att garantera att alla får den hjälp som behövs och förstår hur övningarna skall utföras under grundkursen är det endast sex personer per tillfälle. Kursen startar måndagen den 5:e december och pågår sedan under två veckor på dagarna:
Måndag, onsdag 20.15-21.30 och fredag 19.15-20.30.

Kursen innehåller även en tidig julklapp: om man tecknar medlemskap vid avslutad kurs bjuder vi på resterande dagar av december.
Grundkursen är steget in i vår verksamhet, där kvalitativ träning och personlig utveckling i ett schysst gäng är mycket centralt. Vi förutsätter att du som går vår grundkurs har för avsikt att bli medlem och börja träna hos oss.  För att få helheten och en bra förståelse för varför vi tränar på det sätt som vi gör är det mycket viktigt att du kan delta på alla sex tillfällen.
6 personer per kurstillfälle.
Kostnad: 1200 kr.

Skicka en intresseanmälan till info@crossfitbackaplan.se för att boka din plats.
Betalad kurs återbetalas ej.

Om tiderna på ordinarie grundkurs inte passar erbjuder vi även privata grundkurser bestående av fyra tillfällen, för upp till två personer. Dagar och tider för en privat grundkurs är mycket flexibla. Kontakta oss för att boka en privat grundkurs eller för att få mer information.

Nedan följer en översikt över ordinarie grundkursens praktiska moment och fokus. Varje tillfälle kommer även innefatta teori och en aktiv träningsdel.

Tillfälle 1
Tvåben- och enbensstyrka, exempelvis knäböj och utfallssteg.
Tillfälle 2
Press i överkropp, exempelvis axelpress.
Tillfälle 3
Drag i överkropp, exempelvis pull up.
Tillfälle 4
Bakre kedja, exempelvis marklyft.
Tillfälle 5
Bålstabilitet och axelposition, exempelvis sit up och turkish get up.
Tillfälle 6
Olympiska lyft, exempelvis frivändning.

CrossFit  Backaplan på Hisingen i Göteborg.