Årets två sista grundkurser uppe för anmälan!

Ta din träning till nästa nivå samtidigt som du träffar härliga människor med oss på Totus Fitness! Platserna till kurserna går alltid åt fort så missa inte chansen.
Startdatum för respektive grundkurs är:
Tisdagen den 7:e november (SLUTSÅLD)
Tisdagen den 5:e december (SLUTSÅLD)

Vi kan konsten att väva samman glädje med effektiv träning som ger resultat. För att garantera att alla får den hjälp som behövs och förstå hur övningarna skall utföras är det två coacher på plats och endast 10 personer per kurstillfälle.
Grundkurserna startar på tisdagar och pågår sedan under två veckor på dagarna:
Tisdag, torsdag 20.10-21.30 och söndag 09.00-10.30 (totalt sex tillfällen).

Grundkursen är ditt första steg mot att dagligen få högkvalitativ träning och personlig utveckling i ett schysst gäng. Då vi har mycket högt tryck på vår verksamhet förutsätter vi att du som går vår grundkurs har för avsikt att bli medlem. För att få helheten och en bra förståelse för varför vi tränar på det sätt som vi gör är det mycket viktigt att du kan delta på alla sex tillfällen.
10 personer per kurstillfälle.
Kostnad: 1200 kr. Betalad kurs återbetalas ej.

Skicka en intresseanmälan till info@totusfitness.com för att boka din plats. Glöm inte att skriva vilken kurs du vill delta på. Vi ses!

Om tiderna på ordinarie grundkurs inte passar erbjuder vi även privata grundkurser bestående av fyra tillfällen, för upp till fyra personer. Dagar och tider för en privat grundkurs är mycket flexibla.

Mer information om oss och vår verksamhet hittar du även på www.totusfitness.com.