Klubbmästerskap!

Lördagen den 30:e september är det dags för klubbmästerskap på CrossFit Backaplan!

Är du nyfiken på hur gött det är att träna med oss eller kanske bara vill se vad vi håller på med? Passa på att komma förbi på kaffe, mingel och en hel del CrossFit, utförd av våra fantastiska medlemmar. Alla som vill komma för att titta, heja på tävlande och bidra med pepp är välkomna, medlem eller ej. Vi vill att så många som möjligt ska komma för att stämning och allmänt häng ska bli så bra som möjligt.

Klubbmästerskapet kommer att starta 10.00 och hålla på till cirka 17.00. Om man kan tänka sig att vara funktionär, domare eller hjälpa till med annat (koka kaffe etc.) går det utmärkt. Själva mästerskapet är endast för medlemmar, varken utomstående eller coacher får delta.

Vi är otroligt glada över att ha Spira Food på plats 12.00-15.00, för att servera riktigt bra mat till ett schysst pris. Bra råvaror, få tillsatser, ekologiskt, närodlat och mycket kärlek till mat är kärnan i Spira Food. Köp erat käk för dagen i deras food truck, ni kommer inte att ångra er! Det kommer även att finnas gratis kaffe, billiga proteinbars, ESSE och kläder till nedsatt pris.

För tävlande och funktionärer
Alla medlemmar som vill kommer kunna delta, förutsatt att man är skadefri. Mästerskapet kommer att vara uppdelat i ett antal workouts som alla genomför, därefter kommer dom X bästa personerna (beroende på deltagarantal) att gå vidare till final. Vi förutsätter att alla som tävlar kan hjälpa till att döma andra tävlande.

För tävlande och funktionärer kommer det vara samling cirka 09.00. När vi vet hur många som deltar kommer vi att gå ut med exakta start- och avslutningstider för dagen. Se till att ta chansen att testa på att tävla under (relativt) prestigelösa förhållanden och passa på att utmana era kamrater på hemmaplan i boxen. Vi lovar att det kommer bli riktigt roligt! Förra årets klubbmästerskap var en succé och detta året kommer såklart bli ännu bättre.

För att kunna planera dagen måste vi veta hur många som skall delta. Skicka ett mail till info@totusfitness.com och meddela om du vill tävla, döma eller om du kan tänka dig hjälpa till med något annat. Sista datum för anmälan är söndagen den 17:e september.
Om man endast kommer för att mingla, titta och heja på behöver man inte anmäla sig, det är bara att komma förbi närsom under dagen.
Alla ordinarie pass är inställda både på lördagen och söndagen.

Ha det bäst, vi ses den 30:e september!
Spana gärna in oss på www.totusfitness.com