Moderna, fräscha lokaler på gång!

Den 29:e juli blir det invigning av moderna lokaler på Herkulesgatan 1 (ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen). Förutom att vi får nya, superfräscha lokaler passar vi även på att förbättra utbudet till våra medlemmar:

– Reception bemannad av team Totus Fitness, vilket innebär att det alltid kommer att finnas en coach närvarande i lokalen.
– Införande av ett Yoga-pass en kväll i veckan.
– Lansering av en app där våra träningsprogram kommer att säljas. Som medlem kommer man dock ha fortsatt fri tillgång till våra träningsprogram via vårt medlemsforum.
– Sist men absolut bäst: individuella avstämningar med våra medlemmar var tredje månad. Vi kommer under avstämningen att sitta ner på tu man hand för att prata om hur man mår och vad man vill göra med din träning. Det är ett stort steg för att se till att varje person får den träning hen behöver och vill ha. Vi vill fortsätta bygga en långsiktig relation med våra medlemmar och se till att man kan träna med oss hela livet, även under förändrade livssituationer. Avstämningarna går hand i hand med vad vi tror på och det sätt vi vill arbeta med våra medlemmar på.

Mer information om oss finns på www.totusfitness.com