Invigning av nya lokaler!

Den 29:e juli är det äntligen dags för invigning av nya, fräscha Totus Fitness på Herkulesgatan 1. Vi kan stolt säga att vi fortsatt är en av Sveriges främsta anläggningar för funktionell träning men nu i riktigt moderna lokaler. Oavsett om du är nyfiken på vad vi gör, vill spana in lokalerna eller snacka lite strunt är du mer än välkommen. Kom förbi för att mingla och ta ett glas bubbel helt enkelt!

Drop in mellan 12.00-16.00.
Vi ses, ha det bäst!

Moderna, fräscha lokaler på gång!

Den 29:e juli blir det invigning av moderna lokaler på Herkulesgatan 1 (ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen). Förutom att vi får nya, superfräscha lokaler passar vi även på att förbättra utbudet till våra medlemmar:

– Reception bemannad av team Totus Fitness, vilket innebär att det alltid kommer att finnas en coach närvarande i lokalen.
– Införande av ett Yoga-pass en kväll i veckan.
– Lansering av en app där våra träningsprogram kommer att säljas. Som medlem kommer man dock ha fortsatt fri tillgång till våra träningsprogram via vårt medlemsforum.
– Sist men absolut bäst: individuella avstämningar med våra medlemmar var tredje månad. Vi kommer under avstämningen att sitta ner på tu man hand för att prata om hur man mår och vad man vill göra med din träning. Det är ett stort steg för att se till att varje person får den träning hen behöver och vill ha. Vi vill fortsätta bygga en långsiktig relation med våra medlemmar och se till att man kan träna med oss hela livet, även under förändrade livssituationer. Avstämningarna går hand i hand med vad vi tror på och det sätt vi vill arbeta med våra medlemmar på.

Mer information om oss finns på www.totusfitness.com

Anmäl dig till nästa medlemsintroduktion här!

Få professionell coaching, träning utifrån dina förutsättningar och träningsprogram i världsklass genom att gå vår medlemsintroduktion. Under fyra veckor får du genom teori och praktik lära dig allt du behöver för att rusta din kropp för alla tänkbara fysiska utmaningar.

Anmäl dig här!

I medlemsintroduktionen ingår:
– tolv träningstillfällen på 60 minuter vardera
– personlig coaching under varje tillfälle
– träning i grupp på max tio personer
– genomgång av cirka 70 grundläggande övningar
– tillgång till teoridelar i text-, bild- och videoformat inom bland annat anatomi, träningslära, kost och livsstil
– att lära känna coacherna på Totus Fitness och flera nya träningskamrater
– tillgång till vår finfina Open Gym-yta för repetition och träning på egen hand
– coach på Open Gym för att hjälpa till med utförande av övningar och andra frågor
– det praktiska som behövs för att efter introduktionen kunna fortsätta på rätt träningsprogram

Kostnad: 1995 kr.
Medlemsintroduktionerna startar vid minst fyra deltagare.

Läs mer om oss på www.totusfitness.com

Grundkurs med start den 30:e januari, passa på!

Tisdagen den 30:e januari drar vi igång en grundkurs hos oss på Totus Fitness!

Vi kan konsten att väva ihop glädje med effektiv träning som ger resultat. För att garantera att alla får den hjälp som behövs och förstå hur övningarna skall utföras är det två coacher på plats och endast 12 personer per tillfälle.
Grundkursen startar tisdagen den 30:e januari och pågår sedan under två veckor på dagarna:
Tisdag, torsdag 20.10-21.30 och söndag 09.00-10.30.

Grundkursen är ditt första steg mot att dagligen få högkvalitativ träning och personlig utveckling i ett schysst gäng. Då vi har mycket högt tryck på vår verksamhet förutsätter vi att du som går vår grundkurs har för avsikt att bli medlem. För att få helheten och en bra förståelse för varför vi tränar på det sätt som vi gör är det mycket viktigt att du kan delta på alla sex tillfällen.
12 personer per kurstillfälle.
Kostnad: 1200 kr. Betalad kurs återbetalas ej.

Skicka en intresseanmälan till info@totusfitness.com för att boka din plats. Vi ses!

Om tiderna på ordinarie grundkurs inte passar erbjuder vi även privata grundkurser bestående av fyra tillfällen, för upp till fyra personer. Dagar och tider för en privat grundkurs är mycket flexibla.

Mer information om oss och vår verksamhet hittar du på www.totusfitness.com.